OMDÖMEN & KUNDBERÄTTELSER

Det är lätt att prata gott om sig själv. Vi förstår att man som kund därför ibland vill se myntets båda sidor, och veta vad andra kunder tycker och tänker. Här har vi samlat statistik och omdömen från tidigare kunder.

Vi leder hellre flocken än att följa den

Så här många kunder anser sig nöjda eller mycket nöjda med sin färdiga produkt:

  • 89 %

Så här många kunder anser i efterhand att de har fått mycket värde för pengarna:

  • 84 %

Så här många kunder skulle rekommendera oss till en vän/bekant:

  • 92 %

Källa: CVG Kundindex21

”Jag är mycket nöjd med resultatet av det arbete ni lagt ner på mitt CV och personliga brev. En välbehövlig nystart. Väl formulerat, koncist och offensivt. Känns som om det här kommer att leda till något positivt i framtiden. Viktigt att också nämna det trevliga och professionella bemötandet jag fått. Även jag vill rekommendera vänner och kollegor att ta hjälp av CV-gruppen.”

stefan

”Professionellt bemötande, kvalitet bortom alla gränser. Ni lyssnade, slipade mina färdigheter och beskrev mig bättre än vad jag själv kunde göra. Ett speciellt tack till min CV-skribent som slog mina förväntningar.”

sam

”Jag tyckte inte mitt CV var pedagogiskt och bra så jag vände mig till CV gruppen med hopp om att de kunde struktureras och framhäva mina egenskaper på ett attraktivt och korrekt sätt. De gjorde ett mycket bra arbete med CV’t och jag har redan fått positiv feedback från rekryteringsföretag. Jag kan verkligen rekomendera CV gruppen.”

markus2

Anlitade och omnämnda av välkända företag och organisationer

Sveriges ledande CV-hjälp

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!