Felicia x 2 – CV Gruppens nya tillskott

För ganska exakt fyra år sedan såg det allra första CV:t dagens ljus, och tänk tänk så mycket som har hänt på dessa år! Att tiden går fort när man har roligt känns nästan som en underdrift. Idag är vi ett tiotal medarbetare som årligen hjälper hundratals karriärister att nå sina drömjobb. Människor med höga krav och stora drömmar. Denna vecka är det dags att välkomna två nya stjärnor! Felicia och Felicia.

CV-skribenter med stor bredd

När vi rekryterar nya CV-skribenter är den skriftliga förmågan alltid högsta prioritet. Men förutom kommunikativa talanger försöker vi alltid skapa en bredd av personer med olika bakgrund. Felicia Leveau har genom sin tid i rekryterings- och bemanningsbranschen skapat sig värdefull erfarenhet av att sitta på andra sidan intervjubordet. Efter att ha skapat rekryteringsprofiler, läst CV:n, intervjuat och anställt, vet Felicia vad en rekryterare ofta vill ha. Eller inte ha.

Vår andra Felicia, Felicia Frithiof, har en mer kommunikativ historia. Efter att ha börjat sin karriär på Kanal 5 och Metro Mode har Felicia bl.a. arbetat som både skribent och copywriter på en kommunikationsbyrå.

Vad ser ni mest fram emot med jobbet?

”Jag ser fram emot att få förena mitt stora intresse för språk och att skriva med att hjälpa andra att nå sina karriärdrömmar. Det är minsann inte i alla arbeten man lyckas klämma in samtliga av dessa tre komponenter!” säger Felicia Leveau.

”För mig är det nog att få jobba med en så stor variation av olika människor, och hjälpa dem att lyfta fram deras bästa egenskaper. Samtidigt kommer jag förhoppningsvis själv att utvecklas på flera plan.” säger Felicia Frithiof.

Under september månad kommer Felicia och Felicia hårdtränas för att bli två av Sveriges vassate CV-skribenter. Tillsammans med resten av teamet kommer de sedan att hjälpa människor att skapa framstående ansökningshandlingar på såväl svenska som på engelska. Vill du också arbeta med oss? Skicka in en spontanansökan till jobb@cvgruppen.se. Vi hörs!

Gillade du vad du läste? Sharing is caring! Du får gärna både dela och länka till blogginlägget!
Och du, lycka till med jobbsökandet!