Sveriges nya karriärsblogg

Välkommen!

Äntligen är det dags att öppna upp dörrarna till Sveriges nya karriärsblogg! Som vi har längtat efter det här! Vi har nämligen länge saknat en kvalitativ blogg med inspiration, aktuella nyheter och tips-och-tricks för människor med höga ambitioner vad gäller arbete, karriär och framtiden.

Vi kommer samla intressant läsning som vi hoppas kan hjälpa, motivera och inspirera dig oavsett om du aktivt söker jobb, eller inte. Detta är nämligen inte bara en blogg för människor mellan två jobb, utan lika mycket för dig som jobbar för fullt, men snart önskar att ta nästa steg i karriären.

Tyvärr finns det inget magiskt, generellt lyckorecept för hur du når din dröm. Men det roliga är, och detta menar vi på fullaste allvar, att det finns otroligt mycket du kan göra för att skapa rätt förutsättningar till en snabbare och roligare karriär. Vi lovar att dela med oss av så mycket vi bara kan. Genom att ta till sig (i alla fall lite) av det, samtidigt som du ser till att bli riktigt, riktigt duktig på det du gör, så kommer möjligheter att skapas.

Vi hoppas att du kommer få mycket nytta av bloggens innehåll! Har du några frågor eller önskemål så är du alltid välkommen att maila till mig på simon@cvgruppen.se

Let´s rock!

Skrivet av: Simon Håkansson