PERSONLIGT BREV

Vi skriver ditt nya brev

Ditt personliga brev är din chans att göra ett gott första intryck och fånga läsarens intresse. På mindre än en A4-sida. Vi hjälper dig att skapa ett attraktivt personligt brev som tar dig närmare nästa drömjobb.

Så här går det till

skicka cv

Samla ihop dina dokument

Leta reda på ditt senaste CV och ett gammalt personligt brev, om du har ett sådant. Försök även hitta en jobbannons till det jobb, eller den typ av jobb du önskar söka. Slutligen behöver du fundera på om du önskar ditt nya brev anpassat till en specifik tjänst, eller mer generellt mot din bransch. Lägg sedan en beställning (längre ner här på sidan) och skicka in allt underlag till oss.

Telefonavstämning

Vi påbörjar förarbetet och genomför den research som behövs. Samtidigt kontaktar vi dig för en telefonavstämning som normalt tar drygt en kvart. Under detta samtal får du bland annat berätta mer om dig själv och dina framtida ambitioner.

telefonintervju
skriva cv

Vi skriver. Och skriver.

Nu kan du egentligen bara luta dig tillbaka och syssla med något annat. Som Sveriges ledande CV-skribent har vi lång erfarenhet av att skapa attraktiva och effektiva personliga brev. Vi arbetar aldrig med färdiga mallar, utan skräddarsyr ditt nya brev efter dina personliga förutsättningar.

Klart

När vi börjar känna oss färdiga får du se ett första utkast. Med utgångspunkt från din feedback färdigställer vi sedan dokumentet och skickar därefter allt till dig. Ditt nya brev levereras fullt redigeringsbart och anpassas så att du enkelt kan uppdatera och göra ändringar i framtiden. En långsiktig investering helt enkelt!

klar personligt brev
personligt brev rabatt

895 kr

Priset gäller vid beställning av personligt brev i samband med beställning av ett CV

perso

1395 kr

Priset gäller vid beställning av endast personlig brev

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!