SKRIVA CV?

VI SKÖTER JOBBET & FÖRBÄTTRAR DINA ANSÖKNINGSHANDLINGAR. REJÄLT.

Ett bra CV gör skillnad

På CV Gruppen är vi branschledande på CV:n och personliga brev. Att skriva CV kan vara både svårt och tidskrävande. Vi förstår det, och har därför tagit fram en smart lösning. Genom en unik arbetsprocess tar vi ett helhetsgrepp kring din ansökan och gör dig till en vassare kandidat. Så att du ska nå ditt drömjobb, snabbare och enklare. Smart, eller hur?

Personligt fokus

Rätt fokus och innehåll är A och O. Vi bygger, skriver och designar dina dokument i en tät dialog med dig. Dina synpunkter och framtida mål är grunden för allt vi gör. Vi är färdiga först när du är nöjd.

Något för alla

Är du student? Frisör? Lärare? Marknadschef? Oavsett vad så har vi ett CV-paket som passar dig. För att lära känna dig och dina framtida mål ingår alltid en personlig telefonintervju.

Lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av rekrytering, psykologi och personlig marknadsföring. Totalt är vi ett tiotal CV-experter som varje år hjälper hundratals människor med nya, moderna CV:n.

Ett snyggt CV är ett bra CV

Ditt nya CV ska inte likna någon annans. Därför använder vi inga färdiga mallar utan bygger upp allt innehåll baserat på dina mål och personliga förutsättningar.

skriva cv cvgruppen

Varför kan jag inte bara skriva mitt CV själv?

Självklart kan du skriva ditt CV på egen hand. Rekryteringsprocesser förändras dock ständigt, samtidigt som konkurrensen om de bästa jobben är tuff. Med dessa förutsättningar kan det vara skönt att låta en expert sköta arbetet åt dig. Samtidigt som du sparar tid blir förhoppningsvis vårt arbete skillnaden mellan en arbetsintervju eller inte. Vi anpassar dina dokument så att du enkelt kan göra ändringar och ha nytta av de i många år framöver.

LÄS MER OM OSS →

Låt oss skriva ditt CV

BESTÄLL DITT NYA CV

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!