RESULTATGIVANDE CV-HJÄLP

 Vi boostar karriärer

På CV Gruppen är vi specialister på modern, personlig marknadsföring. Vi skapar framstående ansökningshandlingar som både syns och gör intryck, på såväl svenska som på engelska. För företag och utbildningsinstanser erbjuder vi konsultuppdrag, utbildningar och föreläsningar.


Allt började med en flygplanstekniker

I oktober 2013 blev vi kontaktade av en tvivlande flygplanstekniker. Efter femton år i branschen hade han en dröm om att jobba med mat.

Han blev vår första kund.

Sedan dess har det hänt en hel del. I över ett decennium har vi arbetat med att utveckla den arbetsprocess vars slutresultat får rekryterarna att höja på ögonbrynen. Vi har testat och gjort om. Intervjuat och följt upp. Skrivit och skrivit om, och tagit hjälp av ny teknik längs vägen. Vi har hjälpt en drömmande brandman, en livrädd VD, en äventyrslysten audionom och hundratals andra människor som letar efter sina drömjobb.

cv gruppen om oss
cv skrivning

Resan fortsatte 

Vår tidigare erfarenhet från HR- och rekryteringsarbete innebar att vi snabbt förstod hur stor skillnad riktigt bra ansökningshandlingar kunde göra. När kunder sedan hörde av sig och berättade att de lyckats nå arbetsintervjuer i betydligt högre grad än tidigare, fick vi ännu mer självförtroende.

Mycket har såklart förändrats med åren. Förutom att vi har vuxit och blivit större så arbetar den före detta flygplansteknikern idag som kock på en av Göteborgs bästa restauranger. Att han tillslut fick sitt drömjobb beror självklart mestadels på honom själv. Men CV:t som tog honom till en intervju var åtminstone det första lilla steget. Ett litet men viktigt steg.

Vi gillar nytänkande och är inte särskilt glada för att göra saker på samma sätt som de alltid har gjorts. Eftersom rekryteringsprocesser har förändrats mycket med åren bör sättet att söka nya tjänster spegla den förändringen. En bra arbetsansökan bör därför skapas genom en blandning av professionalitet och kreativitet, samt vedertagen formalia och ett visst nytänkande. Design, text och upplägg måste alltid samspela.

om oss cv gruppen

Anlitade och omnämnda av välkända företag och organisationer

Vi leder hellre utvecklingen än följer den

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!