TEAMET BAKOM DITT CV

Vi är ett gäng unga, drivna entusiaster som brinner för kommunikation. Speciellt skriftlig sådan. Under snart sex år har vi arbetat med att skapa några av landets vassaste ansökningshandlingar. Vi har testat och testat. Intervjuat och följt upp. Skrivit och skrivit om. Utvecklat och förbättrat. Tusentals timmar senare har vi blivit riktigt duktiga på det vi gör. Vi arbetar alla mot samma mål, men är i grunden ganska olika. Skriver vi inte CV:n ägnar en del fritiden åt att författa noveller. Andra tävlar i retorik medan ytterligare någon kan fastna i timmar framför storbolagens årsrapporter. Här får du träffa några av oss.

CV-skribenter

Våra CV-skribenter har inte bara talang för att skriva. Vi försöker dessutom alltid att skapa en bredd av personer med olika bakgrund. Allt för att kunna match just dina framtida karriärmål. Felicia är en av våra duktiga CV-skribenter. Hon har bland annat ett förflutet som skribent för Kanal 5 och Metro.

“Jag trivs strålande med att hjälpa andra att nå sina karriärmål genom mitt intresse för språk och skrivande. På CV Gruppen gör vi alltid vårt yttersta för att skapa professionella och skräddarsydda dokument som är bättre än dina konkurrenters.”

Engelsk perfektion

Laz är vår engelska språknörd! Hon arbetar som översättningsansvarig och har alltid haft en passion för text och kommunikation. Denna passion har varit styrande i hennes val av utbildning, och för tillfället kompletterar hon en tidigare kandidat- och masterutbildning med ytterligare en masterutbildning i professionell översättning. Vi behöver väl knappast påpeka att hon är ambitiös?

“I have a bachelor’s degree in English Literature and Linguistics and a master’s degree in English Literature, Culture, and Media. You can trust me to perfect your CV in English and translate an accurate representation of who you are and where your dreams want to take you.”

laz cvgruppen

Ett öga för detaljer

Detaljerna gör skillnaden. Julia är en av de som har varit med längst. Idag arbetar hon som order- och kvalitétsansvarig och har under åren läst en stor mängd CV:n. En av hennes viktigaste uppgifter är att dagligen säkerställa kvalitén på de dokument som skickas till våra kunder.

“Jag har alltid värdesatt precision. Om detaljerna inte är på plats, så faller helheten. Som kvalitétsansvarig på CV Gruppen ser jag till att du som kund får ett CV där varje liten detalj har en baktanke. Med detaljerna kommer helheten. Och med helheten kommer resultaten.” 

Personlig kontakt

Simon Håkansson

Verksamhetsansvarig
simon@cvgruppen.se

Laz Shwan

Översättningsansvarig
laz@cvgruppen.se

Lina Melander

CV-Skribent
lina.m@cvgruppen.se

Karl Borell

CV-Skribent
karl@cvgruppen.se

Lina Stackegård

CV-Skribent
lina@cvgruppen.se

Freja Ling

Översättare
freja@cvgruppen.se

Frida Arnhög

Översättare
frida@cvgruppen.se

Julia Ericsson

Order- och kvalitétsansvarig
julia.e@cvgruppen.se

Hannes Guggenheimer

CV-Skribent
hannes@cvgruppen.se

Heidi Erikson

CV-Skribent
heidi@cvgruppen.se

Sebastian Renfro

Grafiskt ansvarig
sebastian@cvgruppen.se

Filip Beijer

CV-Skribent
filip@cvgruppen.se

Alice Nilsson

CV-Skribent
alice@cvgruppen.se

Paulina Leuku Shakeri

CV-Skribent
paulina@cvgruppen.se

Felicia Frithiof

Kundansvarig
felicia.f@cvgruppen.se

Klara Berg

Tjänstledig
klara@cvgruppen.se

Josefin Karlström

CV-Skribent
josefin@cvgruppen.se

Iris Edelstam

CV-Skribent
iris@cvgruppen.se

Amanda Gamage

Översättare
amanda.g@cvgruppen.se

Rui Johnson Petri

Översättare
rui@cvgruppen.se

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!