KARRIÄR- & CV-DAGAR

karriardag

Boka upp en av årets viktigaste dagar

Kampen om de bästa jobben är tuff, men dina studerande förtjänar en bra och snabb karriär. Vi har skapat en helt unik dag där vi delar med oss av verktygen som behövs för att de studerande själva ska maximera sina chanser till nästa drömjobb. En dag fullspäckad med kreativ inlärning, praktiska övningar, viktiga lärdomar och ett par hemligheter. Självklart behöver ni inte åka till oss, vi kommer till er.

Dagens viktigaste innehåll

Skapa Sveriges vassaste CV

Så här skapar dina studerande ansökningshandlingar som hamnar överst i högen. Oavsett om de söker praktik, LIA eller ett jobb.

Hitta de dolda jobben

70% av alla lediga tjänster tillsätts utan traditionella arbetsannonser. Så här hittar och söker man dessa tjänster. Effektivt och med resultat.

Ditt digitala varumärke

Ditt digitala varumärke är viktigare än någonsin! Skapa en vass Linkedin-profil, tänk rätt kring sociala medier och sökordsoptimerar dig själv.

citat

”På Service Manager – for future tourism jobbar vi med människors drömmar och utbildar framtidens ledare för besöksnäringen. Med hjälp av Simons pedagogiska och professionella handledning är våra studerande ett steg närmare sina drömmar. De har nu alla snygga, informativa och personliga CV-n och brev att stolta presentera för framtida arbetsgivare. Något alla borde skaffa sig!”
Ingela Asplund, Utbildningsledare, YH Service Manager – for future tourism, Malmö stad

Intresserad och vill veta mer?

Vi slår en signal och berättar mer! CV Gruppen är Sveriges ledande CV-skrivare och hjälper varje år hundratals karriärister att skapa framstående och attraktiva ansökningshandlingar.

cvg kunder

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!