INTERVJUTRÄNING

Intervju? Maximera dina chanser.

När det är dags för en intervju till drömjobbet är det mycket som står på spel. På CV Gruppen har vi hjälpt människor att ta sig närmare sina drömjobb i snart tio år. Under vår intervjuträning får du en stor mängd verktyg som kommer att förbättra dina chanser. Förutom att förbereda dig inför intervjuns frågor och innehåll vässar vi dina psykologiska färdigheter genom ett 60 minuters samtal med vår psykolog.

Innehållet & frågorna

Under intervjuträningens första del fokuserar vi på de frågor som du med stor sannolikhet kommer att få under jobbintervjun. Målet är inte att ta fram ”perfekta formuleringar”, utan att ge dig feedback på hur du kan utveckla innehållet. En av våra rekryteringsexperter analyserar den tjänst som du ska söka och du får skriftligt besvara ett antal utvalda frågor. Därefter skickar vi dig feedback på hur du kan utveckla dina svar. Du kommer även få tips på vilken research du kan göra, och en stor samling frågor som du själv kan ställa på intervjun.

kundservice cv gruppen
kundservice

Coachande samtal

I ett samtal på en timme kommer du och en psykolog tillsammans att kartlägga utmanande situationer, hur du bygger på dina styrkor, eller öva på strategier för att hantera nervositet inför intervjun. Innan samtalet bestämmer ni tillsammans vilket ämne som blir mest hjälpsamt för dig att samtala kring. Samtalet sker på länk med psykolog Klara Berg, som även är verksamhetsansvarig och delägare i CV Gruppen.

Intervjuträning

Inkl. 1 timmes samtal med leg. psykolog.

1995 kr

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!