FRÅGOR OCH SVAR

Varför kan jag inte bara skriva mitt CV själv?

Självklart kan du skriva ditt CV på egen hand. Ansöknings- och rekryteringsprocesser förändras dock ständigt, samtidigt som konkurrensen om de bästa jobben är tuff. Med dessa förutsättningar kan det vara skönt att låta en expert sköta arbetet åt dig. Vi bygger, skriver och formger ditt nya CV för att maximera dina chanser i dagens moderna rekryteringsprocesser. Samtidigt som du sparar tid blir förhoppningsvis vårt arbete skillnaden mellan en arbetsintervju eller inte.

Hur bra kommer mitt nya CV att bli?

Ditt CV är ett högst personligt dokument och för att lyckas skapa en attraktiv arbetsansökan har vi utarbetat en unik arbetsprocess. Vi arbetar i en tät dialog med dig och bygger upp ditt nya CV från grunden, utan färdiga mallar. Fördelen med detta är att vi på ett naturligt sätt får möjlighet att belysa och framhäva dina kunskaper och erfarenheter, både attraktivt och personligt. I slutänden får du ett snyggt, professionellt och kraftfullt CV som står ut från mängden.

Se exempel på hur vi bygger upp ditt nya CV >

Vad skiljer CV Gruppen från andra aktörer på marknaden?

Vi leder hellre flocken, än följer den.

Rekryteringsprocesser och sättet att söka nya tjänster har förändrats mycket, bara de senaste åren. Från första dagen har detta varit grunden för allt vårt arbete. När du anlitar CV Gruppen får du ett CV som har vuxit fram ur många års erfarenhet och samtidigt är knivskarpt anpassad till den nya tidens arbetsmarknad. Ett nytt CV från oss kommer alltid ha ett fokus på det textliga innehållet såväl som på upplägget och den grafiska identiteten. Enligt oss är det viktigt att dessa element samspelar. Först när de gör det tror vi att en attraktiv och framstående helhet skapas.

Läs mer om oss här >

Hur går en CV-beställning till?

En beställning, steg för steg:

1. Du beställer enkelt ditt CV-paket med önskade tillval här på hemsidan. I samband med detta ombeds du även att skicka ditt befintliga CV till order@cvgruppen.se. Har du inget befintligt CV kan du istället (enklast möjligt) spalta upp dina tidigare arbeten i ett mail till ovanstående adress.

Beställ ett CV-paket >

2. Vi påbörjar förarbetet med ditt nya CV.

3. Inom ett par arbetsdagar kontaktar vi dig för en personlig telefonintervju som normalt tar mellan 20 och 30 minuter. Tid för din telefonintervju önskar du i samband med din beställning.

4. Vi arbetar parallellt med såväl det textliga innehållet som med den grafiska formgivningen.

5. Du får ett första utkast skickat till din mail. Din feedback blir sedan grunden för slutförandet av CV:t som sker i en nära och tät dialog med dig. Vi är klara först när du är nöjd.

6. Ditt nya CV levereras i ett öppet Word-format som du själv kan uppdatera i framtiden. CV:t är en investering som ska hålla i många år framöver.

Hur lång tid tar en CV-beställning?

En CV-beställning består av flera delmoment. Allt ifrån förarbete och en personlig telefonintervju, till framtagning av texter och en grafisk design. Normal leveranstid är fem till åtta arbetsdagar. För CV Unik är leveranstiden normalt några dagar längre.

Jag har bråttom och behöver söka en tjänst väldigt snart!

Lugn, så länge vi inte har en väldigt hög arbetsbelastning så kan vi ofta erbjuda snabb hjälp. Kontakta oss här, så återkommer vi med en uppskattad leveranstid.

Hur fungerar er Nöjd-Kund-Garanti?

Vi kommer att göra allt för att du ska bli nöjd med ditt nya CV. Skulle vi misslyckas med arbetet och du känner dig missnöjd så betalar vi tillbaka 100% av dina pengar för CV-paketet. Vi skickar även hem en biobiljett som plåster på såren. Känner du dig missnöjd så behöver du kontakta oss på info@cvgruppen.se inom en vecka från det att du har fått ditt första utkast av CV:t levererat via mail. Tänk på att vår nöjd-kund-garanti gäller för våra CV-paket, inte för eventuella tjänster/tilläggstjänster tom t.ex. översättningar och personligt brev.

Skriver ni CV:n på engelska?

Självklart gör vi det!

Är du redan nöjd med ditt befintliga CV och personliga brev så hjälper vi dig gärna med en översättning till engelska. Självklart kan vi även hjälpa till att ta fram helt nya ansökningsdokument på engelska.

Läs mer om de olika alternativen här >

Hur lång tid tar en engelsk översättning?

En översättning av ditt befintliga CV/personliga brev till engelska tar normalt tre till fem arbetsdagar.

Skriver ni även personliga brev?

Absolut! Vill du som beställer ett CV-paket även ha hjälp med att skriva och formulera ett personligt brev, så hjälper vi dig gärna med det. Tjänsten går endast att beställa tillsammans med ett CV-paket.

Läs mer om våra personliga brev här >

Hur sker beställning och betalning?

I samband med att du genomför din beställning får du bl.a. fylla i uppgifter om dig själv, välja betalningsmetod och tider för en telefonintervju. Efter genomförd beställning behöver du skicka ditt senaste CV till oss på order@cvgruppen.se. När vi har mottagit ditt mail påbörjar vi förarbetet med ditt nya CV.

All betalning sker enkelt och säkert med Hips. Du kan välja att betala direkt eller i efterhand med faktura eller delbetalning.

Vilka dokument behöver jag skicka in till er?

För att kunna påbörja arbetet med ditt nya CV och förbereda telefonintervjun, behöver vi grundläggande information om dig. Har du ett gammalt CV skickar du detta till oss i samband med din beställning. Saknar du ett CV går det bra att istället, enklast möjligt, skriva ner var du har arbetat/studerat i ett dokument eller mail till oss.

Desto mer information vi får om dig, desto bättre. Har du även ett personligt brev eller en länk till en annons för en framtida tänkt tjänst, så får du gärna även skicka in det. CV och övriga dokument/länkar skickas i samband med din beställning till order@cvgruppen.se. Information om detta får du i kassan.

Kommer man kunna se att mitt nya CV är gjort av er?

Självklart inte. Ditt nya CV byggs och formges personligt för dig. Logotyper eller liknande från oss kommer aldrig att finnas med på ditt nya CV.

Hur levereras mitt färdiga CV?

Ditt nya CV levereras digitalt i både PDF- och Word-format. Word-dokumentet är fullt redigeringsbart, men kräver att Microsoft Word är installerat på din dator.

Beställ nu och ta nästa steg i karriären

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!