CV FÖR DIG MITT I KARRIÄREN

cv total

Ett högst personligt dokument
Ännu mer personligt

Var det länge sedan du uppdaterade ditt CV? Känns det gammalt? Lite mossigt? Eller saknar du kanske ett CV helt och hållet? Oavsett vad, så passar CV Total dig som önskar ett nytt, modernt och personligt CV. Ett CV som är framtaget för just dig, utan färdiga mallar. Vi kommer att skriva, diskutera, strukturera och formge. Men du kommer självklart att vara delaktig. Från början till slut. Det är ju trots allt ditt CV och din framtid det handlar om.

5 eller 50 års arbetslivserfarenhet?
Vi anpassar ditt CV. Knivskarpt.

Vi har lång erfarenhet av att skapa moderna ansökningshandlingar optimerade för dig mitt i karriären. Oavsett om du har verkat i en eller flera branscher, får du ett kraftfullt CV anpassat till dina nya karriärmål. Förutom en attraktiv beskrivning av dina praktiska och akademiska erfarenheter lyfter vi fram dina personliga attribut och styrkor, både på och utanför arbetet.

Läs mer om hur vi bygger upp ditt nya CV >

cv hjälp tumme

En schysst deal

Som Sveriges ledande CV-skrivare vill vi även vara branschens schysstaste. Därför lovar vi dig följande:

1. Vi påbörjar aldrig ett arbete om vi inte kan göra stora förbättringar av ditt CV. Tycker vi att ditt nuvarande CV redan är helt fantastiskt? I så fall ringer vi upp dig, ger dig feedback och avbryter din beställning.

2. Vi kommer göra allt i vår makt för att du ska bli nöjd med ditt nya CV. Skulle vi misslyckas med arbetet och du känner dig missnöjd så betalar vi tillbaka 100% av dina pengar. Vi skickar även hem en biobiljett som plåster på såren.

SKRÄDDARSYDD DESIGN

Första intrycket är viktigt. För att förstärka din personliga profil får du därför en modern och snygg design, framtagen av vår designer.

EN LÅNGSIKTIG INVESTERING

Ditt CV görs fullt redigeringsbart. I framtiden uppdaterar du det enkelt på egen hand,  så att du kan ha nytta av det i många år framöver.

INGA MALLAR

Ditt CV ska inte likna någon annans. Därför anpassar vi upplägg och innehåll efter dina unika förutsättningar. En personlig telefonintervju ingår alltid.

Steg-för-steg: Så här går en beställning till
nytt cv process

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!