CV FÖR DIG MITT I KARRIÄREN

cv total

Ett steg närmare drömjobbet.

En stark jobbansökan är första steget mot nästa drömjobb. Men att skapa ett riktigt bra CV kan vara både svårt och tidskrävande. Genom en unik arbetsprocess tar vi ett helhetsgrepp kring din ansökan och gör dig till en vassare kandidat. Så att du ska nå ditt drömjobb, snabbare och enklare.

Spara tid. Maximera chanserna.

Var det länge sedan du uppdaterade ditt CV? Känns det gammalt? Lite mossigt? Eller saknar du kanske ett CV helt och hållet? Efter en personlig telefonintervju så skriver, bygger och designar vi ditt nya CV. Vi gör jobbet, men självklart låter vi dig vara delaktig i hela arbetsprocessen. Det är ju trots allt ditt CV och din framtid det handlar om.

exempel cv
kunder cvg

Din framtid på ett papper.

Våra kunder upplever det enklare att nå jobbintervjuer med sina nya dokument, samtidigt som nio av tio skulle rekommendera våra tjänster. Ditt nya CV byggs upp så att du enkelt kan uppdatera det i framtiden. Ta väl hand om det, det kan bli ditt livs viktigaste dokument mer än bara en gång.

Läs mer om våra tidigare kunder >

Ditt första intryck. Knivskarpt.

Vi har lång erfarenhet av att skapa snygga och moderna ansökningshandlingar optimerade för dig mitt i karriären. Oavsett om du har verkat i en eller flera branscher, får du ett kraftfullt CV anpassat till dina nya karriärmål. Förutom en attraktiv beskrivning av dina praktiska och akademiska erfarenheter lyfter vi fram dina personliga attribut och styrkor, både på och utanför arbetet.

Läs mer om hur vi bygger upp ditt nya CV >

cv hjälp tumme

En schysst deal.

Vi skapar CV:n som ger resultat och kommer göra allt vi kan för att du ska bli nöjd. Med åren har vi skapat en god förståelse för vad moderna rekryterare vill ha, och vad de inte vill ha. Skulle vi trots detta misslyckas och du känner dig missnöjd med ditt nya CV så betalar vi tillbaka dina pengar. En ganska så schysst deal tycker vi.

Osäker på hur bra ditt nuvarande CV är? Analysera det här >

SKRÄDDARSYDD DESIGN

Första intrycket är viktigt. För att förstärka din personliga profil får du därför en modern och snygg design, framtagen av vår designer.

EN LÅNGSIKTIG INVESTERING

Ditt CV görs fullt redigeringsbart. I framtiden uppdaterar du det enkelt på egen hand,  så att du kan ha nytta av det i många år framöver.

INGA MALLAR

Ditt CV ska inte likna någon annans. Därför anpassar vi upplägg och innehåll efter dina unika förutsättningar. En personlig telefonintervju ingår alltid.

Anlitade och omnämnda av välkända företag och organisationer:

Steg-för-steg: Så här går en beställning till
nytt cv process

Vill du veta mer?

KONTAKTA OSS

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!