CV FÖR DIG I BÖRJAN AV KARRIÄREN

cv studenter

Din framtid på ett papper
En bra ansökan gör skillnad

Du om någon är medveten om utmaningarna kring att skapa ett vasst CV i början av karriären. Troligtvis saknar du en längre arbetslivserfarenhet inom branschen du drömmer om, samtidigt som kampen om de bästa jobben är tuff. Vi hjälper dig med din nya ansökan. Attraktivare, snyggare och bättre än någonsin.

Stå ut från mängden
Vi tar ditt CV till nästa nivå

Vår långa erfarenhet av att skapa ansökningshandlingar för unga karriärister har gjort oss riktigt duktiga på det vi gör. Genom en personlig arbetsprocess tar vi fram ett upplägg och en struktur som passar just dig. Vi skapar nya texter och en helt ny design. Förutom dina faktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga styrkor och framtida mål. Du förtjänar ditt drömjobb, och ditt nya CV blir en effektiv språngbräda till intervjuer inom branschen du drömmer om.

Läs mer om hur vi bygger upp ditt nya CV >

cv hjälp tumme

En schysst deal

Som Sveriges ledande CV-skrivare vill vi även vara branschens schysstaste. Därför lovar vi dig följande:

1. Vi påbörjar aldrig ett arbete om vi inte kan göra stora förbättringar av ditt CV. Tycker vi att ditt nuvarande CV redan är helt fantastiskt? I så fall ringer vi upp dig, ger dig feedback och avbryter din beställning.

2. Vi kommer göra allt i vår makt för att du ska bli nöjd med ditt nya CV. Skulle vi misslyckas med arbetet och du känner dig missnöjd så betalar vi tillbaka 100% av dina pengar. Vi skickar även hem en biobiljett som plåster på såren.

SKRÄDDARSYDD DESIGN

Första intrycket är viktigt. För att förstärka din personliga profil tar vår designer fram en modern, snygg och stilren design.

EN LÅNGSIKTIG INVESTERING

Ditt CV görs fullt redigeringsbart. I framtiden uppdaterar du det enkelt på egen hand,  så att du kan ha nytta av det i många år framöver.

INGA MALLAR

Ditt CV ska inte likna någon annans. Därför anpassar vi upplägg och innehåll efter dina unika förutsättningar. En personlig telefonintervju ingår alltid.

Steg-för-steg: Så här går en beställning till
nytt cv process

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!