CV FÖR DIG I BÖRJAN AV KARRIÄREN

cv studenter

Ett steg närmare drömjobbet.

En stark jobbansökan är första steget mot nästa drömjobb. Men att skapa ett riktigt bra CV kan vara både svårt och tidskrävande. Genom en unik arbetsprocess tar vi ett helhetsgrepp kring din ansökan och gör dig till en vassare kandidat. Så att du ska nå ditt drömjobb, snabbare och enklare.

Kickstarta arbetslivet. Effektivt.

Du om någon är medveten om utmaningarna kring att skapa ett vasst CV i början av karriären. Troligtvis saknar du en längre arbetslivserfarenhet inom branschen du drömmer om, samtidigt som kampen om de bästa jobben är tuff. Vi hjälper dig med din nya ansökan, attraktivare och bättre än någonsin. Trots att det är vi som gör jobbet låter vi självklart dig vara delaktig i hela arbetsprocessen.

exempel cv
kunder cvg

Din framtid på ett papper.

Våra kunder upplever det enklare att nå jobbintervjuer med sina nya dokument, samtidigt som nio av tio skulle rekommendera våra tjänster. Ditt nya CV byggs upp så att du enkelt kan uppdatera det i framtiden. Ta väl hand om det, det kan bli ditt livs viktigaste dokument mer än bara en gång.

Läs mer om våra tidigare kunder >

Ditt första intryck. Knivskarpt.

Vår långa erfarenhet av att skapa ansökningshandlingar för unga karriärister har gjort oss riktigt duktiga på det vi gör. Genom en personlig arbetsprocess tar vi fram ett upplägg och en struktur som passar just dig. Vi skapar nya texter och en helt ny design. Förutom dina faktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga styrkor och framtida mål. Du förtjänar ditt drömjobb, och ditt nya CV blir en effektiv språngbräda till intervjuer inom branschen du drömmer om.

Läs mer om hur vi bygger upp ditt nya CV >

cv hjälp tumme

En schysst deal.

Vi skapar CV:n som ger resultat och kommer göra allt vi kan för att du ska bli nöjd. Med åren har vi skapat en god förståelse för vad moderna rekryterare vill ha, och vad de inte vill ha. Skulle vi trots detta misslyckas och du känner dig missnöjd med ditt nya CV så betalar vi tillbaka dina pengar. En ganska så schysst deal tycker vi.

Osäker på hur bra ditt nuvarande CV är? Analysera det här >

SKRÄDDARSYDD DESIGN

Första intrycket är viktigt. För att förstärka din personliga profil tar vår designer fram en modern, snygg och stilren design.

EN LÅNGSIKTIG INVESTERING

Ditt CV görs fullt redigeringsbart. I framtiden uppdaterar du det enkelt på egen hand,  så att du kan ha nytta av det i många år framöver.

INGA MALLAR

Ditt CV ska inte likna någon annans. Därför anpassar vi upplägg och innehåll efter dina unika förutsättningar. En personlig telefonintervju ingår alltid.

Anlitade och omnämnda av välkända företag och organisationer:

Steg-för-steg: Så här går en beställning till
nytt cv process

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!