CV-HJÄLP I FRAMKANT

Maximera karriären
CV-hjälp som tar dig närmare drömjobbet

Spara tid

Att skapa ett riktigt bra CV kan ta tid. Därför sköter vi hela processen från första skiss till färdigt CV. Text, design och uppbyggnad – vi tar hand om allt.

Modern Experthjälp

Vår arbetsprocess är ett resultat av över fem års hårt och intensivt arbete. Idag är vi ett tiotal CV-experter som vet vad vi gör. Och älskar det.

Resultat som gör skillnad

Konkurrensen om de bästa jobben är tuff! Vi skapar nya, moderna ansökningshandlingar som ökar dina chanser och gör dig till en vassare kandidat.

cv hjälp

”Ditt CV är ett av de viktigaste dokument som du någonsin skapar om dig själv. Vårt jobb är att göra det bättre än alla andras.”

cv hjälp

Personligt & modernt
CV-hjälp som passar alla

Oavsett om du är nyutexaminerad student eller företagsledare så har vi ett CV-paket som passar dig. Ditt nya CV anpassas knivskarpt till dagens moderna rekryteringsprocesser, där såväl det textliga som grafiska innehållet skapar en attraktiv bild av dig som kandidat.

Personlig CV-hjälp som gör skillnad
Så här går det till

Ett nytt CV från CV Gruppen är en investering som ska hålla länge! Vi utvärderar din tidigare erfarenhet och anpassar ditt nya CV till dina framtida karriärmål. Rätt innehåll på rätt plats presenterat på rätt sätt. Såväl attraktivt som kraftfullt. Vi hoppas att du ska ha användning för ditt nya CV under 10-15 år framöver. Därför levereras det i ett digitalt, öppet redigeringsformat och byggs upp så att du enkelt kan uppdatera med ny information, så fort det behövs.

För att säkerställa rätt fokus och innehåll utarbetas CV:t i en tät dialog med dig. Under den inkluderade telefonintervjun och efter ett första utkast får du komma med feedback och önskemål. Denna feedback blir sedan grunden för färdigställandet av ditt nya CV. Hela processen tar normalt 5-7 arbetsdagar.

Varför kan jag inte skriva mitt CV på egen hand?

Självklart kan du skriva ditt CV på egen hand. Ibland kan det dock vara skönt att låta en expert sköta jobbet åt dig. Vi har lång erfarenhet av professionell och modern CV-hjälp till människor med höga mål och krav. Förutom att skapa ett attraktivt förstahandsintryck av dig som kandidat, så är vi duktiga på att organisera och presentera dina erfarenheter både smart som kraftfullt. Förhoppningsvis blir vårt arbete skillnaden mellan en intervju eller inte.

Se exempel

Så här bygger vi upp ditt nya CV

Frågor & Svar

Få svar på vanliga frågor

Kundberättelser

Vad säger våra tidigare kunder?

Mer om oss

Det här är CV Gruppen

CV-paket som passar alla

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!