CV EXEMPEL

cv exempel

Vi skapar ditt nya CV
Så här gör vi det till ett av Sveriges bästa

För att skapa ett riktigt vasst CV krävs ett skräddarsytt upplägg och en unik design. Därför kommer ditt CV inte vara likt någon annans. Dina personliga förutsättningar är grunden för allt vårt arbete.

cv exempel

Modern & tidlös design
Rätt utseende gör dig starkare

Ett snyggt CV är ett bra CV! Därför tar vår grafiska formgivare fram en modern, stilren och attraktiv design som passar både dig och dina framtida mål. Aldrig tidigare har god design varit viktigare och med ett gott första intryck ökar dina chanser redan innan mottagaren börjar läsa.

Nedanstående CV-exempel ger en liten försmak på hur ditt nya CV skulle kunna se ut.

cv exempel

Text och grafik i symbios
En komplett helhet

Detaljerna gör skillnad. Våra duktiga skribenter skapar attraktiva och optimerade texter. Samtidigt formger vi ditt CV för att förstärka din profil och dina styrkor. Resultatet blir en välkomponerad helhet som gör starkt intryck.

Läs mer om våra CV-paket >

exempel på cv
exempel cv

Optimalt upplägg
Lämnar inget åt slumpen

Ett CV kan skrivas, struktureras och byggas upp på många olika sätt och valet av upplägg bör inte styras av slumpen. Bör ditt CV vara funktionellt? Kronologiskt? Internationellt anpassat? Våra CV-specialister kommer i samråd med dig välja det bästa tänkbara upplägget för dig och dina erfarenheter.

Läs mer om teamet bakom ditt nya CV >

Uppdatera. Ändra.
Igen och igen

Vi bygger upp ditt nya CV så att du enkelt ska kunna lägga till och ta bort information i framtiden. Ditt nya CV är en långsiktig investering som ska hålla i många år framöver. Ta väl hand om det. Det kan bli ditt livs viktigaste dokument mer än bara en gång.

cv exempel

Anlitade och omnämnda av välkända företag och organisationer:

kopa cv

Nöjd
Eller gå på bio

Vi skapar CV:n som ger resultat. På riktigt. Efter tusentals timmars arbete har vi testat, utvärderat och analyserat. Förståelsen för vad som fungerar och vad som inte fungerar har gjort oss till branschledande på det vi gör. Skulle vi trots detta misslyckas och du känner dig missnöjd med ditt nya CV så betalar vi tillbaka dina pengar. Och skickar hem en biobiljett. En ganska så schysst deal tycker vi.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!