CV FÖR CHEFER, LEDARE & KONSULTER

cv chefer ledare konsulter

Ett steg närmare drömjobbet.

En stark jobbansökan är första steget mot nästa drömjobb. Men att skapa ett riktigt bra CV kan vara både svårt och tidskrävande. Genom en unik arbetsprocess tar vi ett helhetsgrepp kring din ansökan och gör dig till en vassare kandidat. Så att du ska nå ditt drömjobb, snabbare och enklare.

Spara tid. Maximera chanserna.

Du som jobbar på strategisk nivå och i ledande befattningar har troligtvis en lång rad arbeten och projekt i bagaget. Att på endast 2-3 sidor lyckas förmedla din historia, lyfta rätt kompetenser, viktiga resultat, samt berätta om dina tidigare anställningar kan vara en utmaning. Vi hjälper varje år ett stort antal chefer, ledare och konsulter att skapa kraftfulla ansökningshandlingar. Snyggt, attraktivt och personligt.

exempel cv
kunder cvg

Din framtid på ett papper.

Våra kunder upplever det enklare att nå jobbintervjuer med sina nya dokument, samtidigt som nio av tio skulle rekommendera våra tjänster. Ditt nya CV byggs upp så att du enkelt kan uppdatera det i framtiden. Ta väl hand om det, det kan bli ditt livs viktigaste dokument mer än bara en gång.

Läs mer om våra tidigare kunder >

Unikt, flexibelt och anpassningsbart

Jobben som du ska söka är troligtvis ordentligt eftertraktade. I ett sådant läge är det viktigare än någonsin att lyfta fram de delar som gör dig unik. På bästa möjliga sätt. För att säkerställa rätt fokus och innehåll utarbetas CV:t i en tät dialog med dig. Efter en telefonintervju och ett första utkast blir din feedback grunden för det fortsatta arbetet och färdigställandet av ditt nya CV. Ditt CV byggs upp så att du i framtiden enkelt kan nischa det mot olika företag, tjänster och branscher.

Läs mer om hur vi bygger upp ditt nya CV >

cv hjälp tumme

En schysst deal.

Vi skapar CV:n som ger resultat och kommer göra allt vi kan för att du ska bli nöjd. Med åren har vi skapat en god förståelse för vad moderna rekryterare vill ha, och vad de inte vill ha. Skulle vi trots detta misslyckas och du känner dig missnöjd med ditt nya CV så betalar vi tillbaka dina pengar. En ganska så schysst deal tycker vi.

Osäker på hur bra ditt nuvarande CV är? Analysera det här >

SKRÄDDARSYDD DESIGN

Första intrycket är viktigt. För att förstärka din personliga profil får du därför en modern och snygg design, framtagen av en designer.

EN LÅNGSIKTIG INVESTERING

Ditt CV görs fullt redigeringsbart. I framtiden uppdaterar du det enkelt på egen hand,  så att du kan ha nytta av det i många år framöver.

INGA MALLAR

Ditt CV ska inte likna någon annans. Därför anpassar vi upplägg och innehåll efter dina personliga förutsättningar. En personlig telefonintervju ingår alltid.

Anlitade och omnämnda av välkända företag och organisationer:

Steg-för-steg: Så här går en beställning till
nytt cv process

Vill du veta mer?

KONTAKTA OSS

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!