CV FÖR CHEFER, LEDARE & KONSULTER

cv chefer ledare konsulter

Spara tid och öka dina chanser
Vi gör ditt CV bättre än någonsin

Du som jobbar på strategisk nivå och i ledande befattningar har troligtvis en lång rad arbeten och projekt i bagaget. Att på endast 2-3 sidor lyckas förmedla din historia, lyfta rätt kompetenser, viktiga resultat, samt berätta om dina tidigare anställningar kan vara en utmaning. Vi hjälper varje år ett stort antal chefer, ledare och konsulter att skapa kraftfulla ansökningshandlingar. Snyggt, attraktivt och personligt.

Allt-i-ett
Unikt, flexibelt och anpassningsbart

Jobben som du ska söka är troligtvis ordentligt eftertraktade. I ett sådant läge är det viktigare än någonsin att lyfta fram de delar som gör dig unik. På bästa möjliga sätt. För att säkerställa rätt fokus och innehåll utarbetas CV:t i en tät dialog med dig. Efter en telefonintervju och ett första utkast blir din feedback grunden för det fortsatta arbetet och färdigställandet av ditt nya CV. Ditt CV byggs upp så att du i framtiden enkelt kan nischa det mot olika företag, tjänster och branscher.

Läs mer om hur vi bygger upp ditt nya CV >

cv hjälp tumme

En schysst deal

Som Sveriges ledande CV-skrivare vill vi även vara branschens schysstaste. Därför lovar vi dig följande:

1. Vi påbörjar aldrig ett arbete om vi inte kan göra stora förbättringar av ditt CV. Tycker vi att ditt nuvarande CV redan är helt fantastiskt? I så fall ringer vi upp dig, ger dig feedback och avbryter din beställning.

2. Vi kommer göra allt i vår makt för att du ska bli nöjd med ditt nya CV. Skulle vi misslyckas med arbetet och du känner dig missnöjd så betalar vi tillbaka 100% av dina pengar. Vi skickar även hem en biobiljett som plåster på såren.

SKRÄDDARSYDD DESIGN

Första intrycket är viktigt. För att förstärka din personliga profil får du därför en modern och snygg design, framtagen av en designer.

EN LÅNGSIKTIG INVESTERING

Ditt CV görs fullt redigeringsbart. I framtiden uppdaterar du det enkelt på egen hand,  så att du kan ha nytta av det i många år framöver.

INGA MALLAR

Ditt CV ska inte likna någon annans. Därför anpassar vi upplägg och innehåll efter dina personliga förutsättningar. En personlig telefonintervju ingår alltid.

Steg-för-steg: Så här går en beställning till
nytt cv process

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!