KUNDBERÄTTELSER

Det är lätt att prata gott om sig själv. Vi förstår att man som kund därför ibland vill se myntets båda sidor, och veta vad tidigare kunder tycker och tänker. Här har vi samlat lite statistik, uttalanden och omdömen från våra tidigare kunder.

Vi leder hellre flocken än att följa den

Så här många kunder anser sig nöjda eller mycket nöjda med sin färdiga produkt:

  • 92 %

Så här många kunder anser i efterhand att de har fått mycket värde för pengarna:

  • 85 %

Så här många kunder skulle rekommendera oss till en vän/bekant:

  • 96 %

Källa: CVG Kundindex16

”Vi är stolta över en kundnöjdhet som väldigt få aktörer, i väldigt få branscher, lyckas uppnå.”

Kundrecensioner

skriva cv

”Jag är mycket nöjd med resultatet av det arbete ni lagt ner på mitt CV och personliga brev. En välbehövlig nystart. Väl formulerat, koncist och offensivt. Känns som om det här kommer att leda till något positivt i framtiden. Viktigt att också nämna det trevliga och professionella bemötandet jag fått. Även jag vill rekommendera vänner och kollegor att ta hjälp av CV-gruppen.”

stefan

skriva cv

”Professionellt bemötande, kvalitet bortom alla gränser. Ni lyssnade, slipade mina färdigheter och beskrev mig bättre än vad jag själv kunde göra. Ett speciellt tack till min personliga kontakt som slog mina förväntningar.”

sam

skriva cv

”Jag tyckte inte mitt CV var pedagogiskt och bra så jag vände mig till CV gruppen med hopp om att de kunde struktureras och framhäva mina egenskaper på ett attraktivt och korrekt sätt. Min kontaktperson gjorde ett mycket bra arbete med CV’t och jag har redan fått positiv feedback från rekryteringsföretag. Jag kan verkligen rekomendera CV gruppen.”

markus2

Fler recensioner?

Du kan läsa samtliga våra kundrecensioner genom att välja valfritt CV-paket och scrolla ner till fliken ”Recensioner”.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!