PERSONLIGT BREV

VI SKAPAR DITT NYA PERSONLIGA BREV

Ditt personliga brev är din chans att göra ett gott första intryck, att stå ut från mängden, fånga läsarens uppmärksamhet och visa på dina styrkor kopplade till den aktuella tjänsten. Vi hjälper dig att skapa ett attraktivt personligt brev som tar dig närmare nästa drömjobb.

hjalp-med-cv-och-personligt-brev

Ett brev – fyra delar

Ett bra personligt brev innehåller flera komponenter. Att lyckas framhäva dessa, utan att de känns standardiserade, är mycket viktigt. Detta eftersom standardbrev och massansökningar gång på gång visar sig allt mindre effektiva. Tack vare vårt unika upplägg får du ett smart personligt brev som du i framtiden enkelt anpassar mot olika tjänster inom din bransch.

Så här bygger vi upp det:

1. Personlig presentation

Vi ger läsaren en intressant presentation av dig som yrkesperson. Under den personliga telefonintervjun hittar vi tillsammans rätt fokus och underlag för just detta.

2. Styrkor och erfarenheter

Dina styrkor och erfarenheter, kopplade till din specifika bransch är viktiga att lyfta. Med hjälp av konkreta resultat och framgångshistorier gör vi dessa ännu mer övertygande.

3. Framtida ambitioner

Förutom att beskriva din historia, vad du har gjort och vad du kan, är det viktigt att blicka framåt. Därför lyfter vi dina mål och ambitioner. Självklart med relevans för brevets mottagare.

4. Pricken över i:et

Några rader text överlämnar vi till dig. På dessa rader får du möjlighet att göra en personlig koppling till varje specifik tjänst du söker. Ditt brev kan då skräddarsys till i stort sätt vilken tjänst som helst.

Praktisk information

För att lyckas skriva ett riktigt bra personligt brev behöver vi sätta oss in i din arbetssituation, prata med dig och skapa oss en uppfattning kring dina framtida mål. På grund av detta kan ett personligt brev från oss endast beställas i kombination med ett av våra CV-paket. Under tiden som vi genomför den personliga telefonintervjun (som ingår i våra CV-paket) passar vi därför även på att ställa relevanta frågor kopplade till det personliga brevet.

Ditt personliga brev levereras tillsammans med ditt nya CV och är normalt drygt en halv A4-sida långt. Liksom ditt CV får du möjlighet att komma med feedback under hela arbetsprocessen. Vi är klara först när du är nöjd.

Läs mer om våra cv paket

skriva personligt brev

Från 745 kr

Personligt brev är en tilläggstjänst som beställs tillsammans med valfritt CV-paket.

Läs mer och beställ ditt CV-paket här

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!