NYA TIDENS CV-SKRIVARE

 Vi boostar karriärer

På CV Gruppen är vi specialister på modern, personlig marknadsföring. Vi hjälper privatpersoner att skapa framstående ansökningshandlingar som både syns och gör intryck, på svenska såväl som på engelska. För företag och utbildningsinstanser erbjuder vi konsultuppdrag, utbildningar och föreläsningar.


Mycket har hänt sedan starten

Det är svårt att fastställa ett specifikt datum. Idén bakom CV Gruppen hade nämligen funnits under en längre tid. Men i oktober 2013 blev det allra första CV:t färdigt och med handen på hjärtat så har det hänt en hel del på snart fem år.

Utveckling och förbättring i all ära, men något som inte har förändrats är grundidén till varför detta första CV fick se dagens ljus, en blåsig höstdag i oktober. (Hur vi kan komma ihåg att det blåste just denna dag är en befogad fråga.) Anledningen är att kuvertet med CV:t tyvärr blåste iväg och hamnade i en vattenpöl påväg till brevlådan. Fantastisk start…

cv gruppen om oss
cv skrivning

Resan fortsatte 

Trots att det första, genomblöta CV:t fick slängas så fortsatte arbetet. Vår tidigare erfarenhet från HR- och rekryteringsarbete innebar att vi snabbt förstod hur stor skillnad riktigt bra ansökningshandligar kunde göra. När kunder sedan hörde av sig och berättade att de lyckats nå arbetsintervjuer i betydligt högre grad än tidigare, fick vi ännu mer självförtroende. Vi testade och testade. Intervjuade och följde upp. Utvecklade och förbättrade. Skrev och skrev om. Tusentals timmar senare har vi kommit en bra bit på vägen. Idag är vi Sveriges ledande CV-skrivare och hjälper årligen hundratals människor med höga ambitioner och karriärmål. Vi har vuxit och blivit större. Men fortfarande med samma grundtanke som den allra fösta dagen.

Vår grundidé

Vi gillar nytänkande och är inte särskilt glada för att göra saker på samma sätt som de alltid har gjorts. Eftersom rekryteringsprocesser har förändrats mycket med åren, bör sättet att söka nya tjänster, spegla den förändringen. En bra arbetsansökan bör därför skapas genom en blandning av professionalitet och kreativitet, samt vedertagen formalia och ett visst nytänkande. Design, text och upplägg måste alltid samspela och tas fram personligt.

om oss cv gruppen

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss och våra tjänster? På vår FAQ sida har vi samlat svar på de vanligaste frågorna, för att du enkelt ska kunna hitta det du letar efter. Undrar du något annat är du alltid välkommen att höra av dig!

Kontakta oss här

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!