cv gruppen teamet

Vi är ett gäng unga, drivna entusiaster som brinner för kommunikation. Speciellt skriftlig sådan. Under snart fem år har vi arbetat med att skapa några av landets vassaste ansökningshandlingar. Vi har testat och testat. Intervjuat och följt upp. Skrivit och skrivit om. Utvecklat och förbättrat. Tusentals timmar senare har vi blivit riktigt duktiga på det vi gör. Vi arbetar alla mot samma mål, men är i grunden ganska olika. Skriver vi inte CV:n ägnar en del fritiden åt att författa noveller. Andra tävlar i retorik medan ytterligare någon kan fastna i timmar framför storbolagens årsrapporter. Här får du träffa några av oss.

felicia cvgruppen

CV-skribenter

Våra CV-skribenter har inte bara talang för att skriva. Vi försöker dessutom alltid att skapa en bredd av personer med olika bakgrund. Allt för att kunna match just dina framtida karriärmål. Felicia är en av våra duktiga CV-skribenter. Hon har genom ett förflutet i rekryterings- och bemanningsbranschen skapat sig värdefull erfarenhet av att sitta på andra sidan intervjubordet. Efter att ha skapat rekryteringsprofiler, läst CV:n, intervjuat och anställt, vet Felicia vad en rekryterare ofta vill ha. Eller inte ha.

”Jag älskar att förena mitt stora intresse för språk och att skriva med att hjälpa andra människor att nå sina karriärdrömmar. När du beställer ett nytt CV kan du känna dig trygg i att jag och mina kollegor kommer göra allt i vår makt för att skapa ett CV som är bättre än dina konkurrenters”.

sign

Engelsk perfektion

Laz är vår engelska språknörd! Hon arbetar som översättningsansvarig och har alltid haft en passion för text och kommunikation. Denna passion har varit styrande i hennes val av utbildning, och för tillfället kompletterar hon en tidigare kandidat- och masterutbildning med ytterligare en masterutbildning i professionell översättning. Vi behöver väl knappast påpeka att hon är ambitiös?

”I have a bachelor’s degree in English Literature and Linguistics and a master’s degree in English Literature, Culture, and Media. You can trust me to perfect your CV in English and translate an accurate representation of who you are and where your dreams want to take you.”

laz cvgruppen
embla cvgruppen

Ett öga för detaljer

Detaljerna gör skillnaden. Embla är en av de som har varit med längst. Idag arbetar hon som order- och kvalitétsansvarig och har under åren läst tusentals CV:n. En av hennes viktigaste uppgifter är att dagligen säkerställa kvalitén på de dokument som skickas till våra kunder.

”Jag har alltid värdesatt precision. Om detaljerna inte är på plats, så faller helheten. Som kvalitétsansvarig på CV Gruppen ser jag till att du som kund får ett CV där varje liten detalj har en baktanke. Med detaljerna kommer helheten. Och med helheten kommer resultaten.” 

Personlig kontakt

Simon Håkansson

Verksamhetsansvarig
simon@cvgruppen.se

Laz Shwan

Översättningsansvarig
laz@cvgruppen.se

Agnes Wiberg

CV-Skribent
agnes@cvgruppen.se

Felicia Frithiof

CV-Skribent & Översättare
felicia.f@cvgruppen.se

Daniel Ebadeh

Översättare
daniel@cvgruppen.se

Embla Klingberg

Order- och kvalitétsansvarig
embla@cvgruppen.se

Julia Ericsson

CV-Skribent
julia.e@cvgruppen.se

Lina Melander

CV-Skribent
lina.m@cvgruppen.se

Lina Stackegård

CV-Skribent
lina@cvgruppen.se

Josefin Karlström

CV-Skribent
josefin@cvgruppen.se

Klara Berg

Kundansvarig
klara@cvgruppen.se

Hannes Guggenheimer

CV-Skribent & Översättare
hannes@cvgruppen.se

Felicia Leveau

CV-Skribent & Översättare
felicia.l@cvgruppen.se

Josefin Stagge

Översättare
josefin.s@cvgruppen.se

Casandra Roslund

CV-Skribent
casandra@cvgruppen.se

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!