CV Total

Ett högst personligt dokument
Så här lyckas vi göra det ännu bättre

En unik och personlig ansökan är en bra ansökan. Därför analyserar vi dina tidigare ansökningsdokument, vi intervjuar dig och vi låter dig vara delaktig i hela arbetsprocessen. Samtidigt fokuserar vi alltid på helheten. Såväl upplägg som text och design utformas till precision. Vi gillar inte att lämna detaljer åt slumpen.

5 eller 50 års arbetslivserfarenhet?
Vi anpassar ditt CV. Knivskarpt.

Vi har lång erfarenhet av att skapa moderna ansökningshandlingar optimerade för dig mitt i karriären. Oavsett om du har verkat i en eller flera branscher, får du ett kraftfullt CV anpassat till dina nya karriärmål. Förutom en attraktiv beskrivning av dina praktiska och akademiska erfarenheter lyfter vi fram dina personliga attribut och styrkor, både på och utanför arbetet.

Läs mer om hur vi bygger upp ditt nya CV >

cv total
cv hjälp tumme

En schysst deal

Som Sveriges ledande CV-skrivare vill vi även vara branschens schysstaste. Därför lovar vi dig följande:

1. Vi påbörjar aldrig ett arbete om vi inte kan göra stora förbättringar av ditt CV. Tycker vi att ditt nuvarande CV redan är helt fantastiskt? I så fall ringer vi upp dig, ger dig feedback och avbryter din beställning.

2. Vi kommer göra allt i vår makt för att du ska bli nöjd med ditt nya CV. Skulle vi misslyckas med arbetet och du känner dig missnöjd så betalar vi tillbaka 100% av dina pengar. Vi skickar även hem en biobiljett som plåster på såren.

PROFESSIONELL DESIGN

Första intrycket är viktigt. För att förstärka din personliga profil får du därför en modern och snygg design, framtagen av en designer.

EN LÅNGSIKTIG INVESTERING

Ditt CV görs fullt redigeringsbart. I framtiden uppdaterar du det enkelt på egen hand,  så att du kan ha nytta av det i många år framöver.

INGA MALLAR

Ditt CV ska inte likna någon annans. Därför anpassar vi upplägg och innehåll efter dina unika förutsättningar. En personlig telefonintervju ingår alltid.

cv total cvgruppen

CV TOTAL


1695 kr  (1895 kr)

bockEtt kraftfullt CV för dig mitt i karriären – Maximera chanserna att nå nästa jobbintervju!

bockBetala enkelt med kort, internetbank, faktura eller delbetalning.

bockVi arbetar konfidentiellt och delar aldrig din personliga information med extern part.

bockPersonligt brev? Linkedin? Översättning? Välj önskade tillval i nästa steg.

BESTÄLL NU

cv snabb leveranstidAktuell leveranstid: Alla ordrar behandlas i turordning. Beställningar som läggs idag påbörjas inom 2-3 arbetsdagar. Därefter tar arbetsprocessen ca. 1 vecka.

Steg-för-steg: Så här går en beställning till
nytt cv process

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!