cv komplett

Din framtid på ett papper
En bra ansökan gör skillnad

Du om någon är medveten om utmaningarna kring att skapa ett vasst CV i början av karriären. Troligtvis saknar du en längre arbetslivserfarenhet inom branschen du drömmer om, samtidigt som kampen om de bästa jobben är tuff. Vi hjälper dig med din nya ansökan, attraktivare och bättre än någonsin!

Stå ut från mängden
Vi gör ditt CV snyggt & kraftfullt

Vi har lång erfarenhet av att skapa moderna ansökningshandlingar för unga karriärister. Ditt nya CV blir en effektiv språngbräda till intervjuer inom branschen du drömmer om. Trots din kortare arbetslivserfarenhet har vi god erfarenhet av att producera ett innehållsrikt och attraktivt CV. Förutom dina faktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga styrkor och framtida mål.

Läs mer om hur vi bygger upp ditt nya CV >

cv student
cv hjälp tumme

En schysst deal

Som Sveriges ledande CV-skrivare vill vi även vara branschens schysstaste. Därför lovar vi dig följande:

1. Vi påbörjar aldrig ett arbete om vi inte kan göra stora förbättringar av ditt CV. Tycker vi att ditt nuvarande CV redan är helt fantastiskt? I så fall ringer vi upp dig, ger dig feedback och avbryter din beställning.

2. Vi kommer göra allt i vår makt för att du ska bli nöjd med ditt nya CV. Skulle vi misslyckas med arbetet och du känner dig missnöjd så betalar vi tillbaka 100% av dina pengar. Vi skickar även hem en biobiljett som plåster på såren.

PROFESSIONELL DESIGN

Första intrycket är viktigt. För att förstärka din personliga profil tar vår designer därför fram en modern, snygg och stilren design.

EN LÅNGSIKTIG INVESTERING

Ditt CV görs fullt redigeringsbart. I framtiden uppdaterar du det enkelt på egen hand,  så att du kan ha nytta av det i många år framöver.

INGA MALLAR

Ditt CV ska inte likna någon annans. Därför anpassar vi upplägg och innehåll efter dina unika förutsättningar. En personlig telefonintervju ingår alltid.

cv komplett

CV KOMPLETT


1295 kr  (1395 kr)

bockEtt kraftfullt CV för dig i början av karriären – Maximera chanserna att nå nästa jobbintervju!

bockBetala enkelt med kort, internetbank, faktura eller delbetalning.

bockVi arbetar konfidentiellt och delar aldrig din personliga information med extern part.

bockPersonligt brev? Linkedin? Översättning? Välj önskade tillval i nästa steg.

Beställ nu

cv snabb leveranstidAktuell leveranstid: Alla ordrar behandlas i turordning. Beställningar som läggs idag påbörjas inom 2-3 arbetsdagar. Därefter tar arbetsprocessen ca. 1 vecka.

Steg-för-steg: Så här går en beställning till
nytt cv process

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!