CV PÅ ENGELSKA

LÅT VÄRLDEN BLI DIN SPELPLAN – VI ÖVERSÄTTER DITT CV

CV på engelska?

Beställ en professionell engelsk översättning av dina ansökningshandlingar


Maximera dina chanser

Ett CV på engelska ökar dina chanser på den globala arbetsmarknaden.

Rätt kompetens

Vi har lång erfarenhet av översättningar, rekrytering och urval.

Prisvärt och flexibelt

Betala enkelt med kort, internetbank, faktura eller delbetalning.

Snabbt

En översättning från CV Gruppen tar normalt tre till fem arbetsdagar.

cv på engelska

Ditt första intryck är viktigt
En professionell översättning gör skillnad

Våra översättare hjälper dig med en kvalitativ översättning av ditt CV och personliga brev till engelska. Samtliga översättare besitter avancerade kunskaper i engelska, har en akademisk språkutbildning från högskola/universitet och/eller behärskar engelska på modersmålsnivå.

TRE VALMÖJLIGHETER

cv engelska direkt översättning

Är du redan nöjd med dina nuvarande svenska dokument? Med en direkt översättning bibehåller vi i största möjliga mån allt ursprungligt innehåll. Vi gör endast ändringar i texten om det behövs för att skapa ett korrekt engelskt språk och meningsuppbyggnad. Du betalar per sida.

→ Snabbt, professionellt & prisvärt

FRÅN 795 KR

Beställ

cv engelska avancerad översättning

Har du högre krav? Med en avancerad engelsk översättning utgår vi från dina tidigare dokument, men omarbetar innehållet för att skapa engelska texter med maximalt språkligt flyt och struktur. Du betalar per sida och vi utgår från dokumentens ursprungliga design.

→ Översättning med omarbetning

FRÅN 995 KR

Beställ

cv engelska cv paket

Vill du att vi bygger om, förbättrar och optimerar ditt CV och personliga brev från grunden? Välj i så fall ett av våra CV-paket som kan beställas på såväl svenska som på engelska. Med ett CV-paket tar vi fram ett komplett, snyggt och helt nytt CV som du kan använda i många år framöver.

→ Helt nya dokument

FRÅN 1395 KR

Läs mer & beställ

Vanliga frågor om våra översättningar

Jag är osäker på hur bra mitt nuvarande CV är och vilket alternativ jag ska välja?

Du är långt ifrån ensam! Skicka gärna in ditt CV till oss på kontakt@cvgruppen.se. När en av våra CV-experter har tittat igenom dina dokument så återkommer vi till dig med feedback. Därefter kan du i lugn och ro ta ett beslut om vilket alternativ som passar bäst.

Vi hanterar självklart dina dokument konfidentiellt och kommer alltid att vara ärliga. För oss är det självklart att inte påbörja en omarbetning av ditt CV om vi inte kan åstadkomma stora förbättringar.

Varför kan jag inte bara översätta mitt CV själv?

Besitter du avancerade kunskaper i engelska kan du själkvart översätta ditt CV på egen hand. Om så inte är fallet är en professionell översättning en klok investering. Din jobbansökan kan vara ditt livs viktigaste dokument och med ett korrekt och professionellt CV på engelska ökar du dina chanser.

Vad skiljer er från andra aktörer?

CV Gruppen är Sveriges ledande CV-skrivare. Vi arbetar dagligen med CV:n och personliga brev och vi översätter endast ansökningshandlingar. Inget annat. Detta fokus har gjort oss väldigt duktiga på det vi gör. Läs gärna mer om oss här>

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!