CV EXEMPEL

exempel cv

Vi skapar ditt nya CV
Så här gör vi det till ett av Sveriges bästa

För att skapa ett riktigt vasst CV krävs ett skräddarsytt upplägg och en unik design. Därför kommer ditt CV inte vara likt någon annans. Dina personliga förutsättningar är grunden för allt vårt arbete.

cv exempel

Modern & tidlös design
Rätt utseende gör dig starkare

Ett snyggt CV är ett bra CV! Därför tar vår grafiska formgivare fram en modern, stilren och attraktiv design som passar både dig och dina framtida mål. Aldrig tidigare har god design varit viktigare och med ett gott första intryck ökar dina chanser redan innan mottagaren börjar läsa.

Nedanstående CV-exempel ger en liten försmak på hur ditt nya CV skulle kunna se ut.

cv exempel

Text och grafik i symbios
En komplett helhet

Detaljerna gör skillnad. Våra duktiga skribenter skapar attraktiva och optimerade texter. Samtidigt utformar vår professionella designer en formgivning som förstärker din profil och dina styrkor. Resultatet blir en välkomponerad helhet som gör starkt intryck.

Läs mer om våra CV-paket >

exempel cv
exempel cv

Optimalt upplägg
Lämnar inget åt slumpen

Ett CV kan skrivas, struktureras och byggas upp på många olika sätt och valet av upplägg bör inte styras av slumpen. Bör ditt CV vara funktionellt? Kronologiskt? Internationellt anpassat? Våra CV-specialister kommer i samråd med dig välja det bästa tänkbara upplägget för dig och dina erfarenheter.

Uppdatera. Ändra. Lägg till och ta bort.
Igen och igen

Vi bygger upp ditt nya CV så att du enkelt ska kunna lägga till och ta bort information i framtiden. Det levereras som ett redigeringsbart Word-dokument, samt som PDF-fil. Ditt nya CV är en långsiktig investering som ska hålla i många år framöver. Ta väl hand om det. Det kan bli ditt livs viktigaste dokument mer än bara en gång.

köpa ett cv

Beställ ditt nya CV-paket

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!